Eden Body Sugaring Consept


Eden Body Sugaring Consept on yhdistelmä perinteistä ja aitoa sokerointia, modernia luonnonkosmetiikkaa sekä kokemusta.  

Usean vuosikymmenen kokemuksella eri karvanpoistomenetelmistä, olemme lyöneet päätä seinään etenkin asioiden kanssa jotka eivät toimi. Ja sen myötä olemme oppineet, mitkä asiat toimivat. 

Eden Body Sugaring vastaa sokeroinnin haastavimpaan perusongelmaan, sokerin sitkoon ja sitä kautta sokerointi massan parhaimpaan mahdolliseen hallintaan, tinkimättä karvanpoiston lopputuloksesta ja  nopeudesta. Sokerimassa sisältää vain sokeria, vettä ja sitruunaa, mutta juuri oikeassa suhteessa, jolloin muodostuu oikea ja aito sokerimassa eurooppalaisen laadukkaan valmistusprosessin mukaisesti. Less is more. 

Sokereita on markkinoilla lukuisia merkkejä, kyllästettynä lukuisilla raaka-aineilla, jotka lupaavat jokainen oman vaikutuksensa. Kuitenkaan sellaista yhdistelmää, jossa on täydellinen sitko ja hallittavuus, ilman turhaa kemikaalikuormaa elimistölle sekä maapallolle, emme löytäneet. Tästä tarpeesta syntyi Eden Body Sugaring Consept.

Tuotteet ovat eettisesti ja ilmastovastuullisesti valmistettuja; pakkaukset ovat kierrätysmateriaalista ja tuotteiden valmistukseen käytetty energia tuotetaan aurinkopaneelien ja turbiinien kautta. Tuotteet valmistetaan EU-maassa, ja ne ovat luonnonkosmetiikkaa, vegan friendly & cruelity free.

Eden Body Sugaring Consept lupaa laatua, vastuullisuutta, toimivuutta, iloa, väriä, selkeyttä ja nopeutta työhösi, Ihastu ja rakastu sokerointiin ensimmäistä kertaa, tai uudelleen!