REKRY/COLLAB

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista, sijaisuuksista sekä infoamme työharjoittelupaikoista, mentoroinneista ja näyttöjen vastaanotoista sekä yhteistöistä.

Avoin rekry

- Meikkaaja/Maskeeraja

Työnkuva: Yrittäjä/freelancer. Osa-aikainen. Provisio.

Toivomme sinulta intohimoista otetta ja tarkkaa esteettistä silmää, työkokemusta alalta ja itsenäistä toimintaa salongissamme sekä kentällä. Työ on keikkaluontoista ja kysynnän mukaista, kesä on luonnollisesti sesonkia. Osaamiseesi kuuluu häämeikit, juhlameikit, päivämeikit ja kuvausmeikit. Osaat huomioida muuttuvat olosuhteet meikkien kestävyydessä ja hallitset etäkäteissuunnittelun prosessin asiakasystävällisesti ja ammatillisesti yhteistyössä kampaamon henkilökunnan kanssa. Seuraat nykypäivän trendejä mutta hallitset myös klassisen meikkauksen eri aikakausien tyylien mukaisesti. Tarjoamme työhön perustyövälineet ja tarvikkeet, luovana ja työssä kehittyvänä artistina tarvitset varmasti myös omia "niksi tuotteita tai työväineitä". 


- Parturi-kampaaja

Työnkuva: Yrittäjä/freelacer. Provisio.

Joukkoomme etsimme tositarkoituksella hyvää tyyppiä! Kampaamomme on kaksipaikkainen trendikäs, tyylikäs ja juuri remontoitu salonki Savonlinnan keskustassa. Toivomme sinulta ennenkaikkea tiimityöskentelyn taitoa, vastuullisuutta,  itsenäistä työskentelyä ja ystävällistä ja iloista asiakaspalvelua. Toivomme sinulta työkokemusta, mielenkiintoista työportfoliota ja mielellään jo omaa asiakaskuntaa alalta. Nämä eivät ole kuitenkaan välttämättömyyksiä, sillä suurella motivaatiolla, lahjakkuudella ja kovalla työnteolla sekä itsenäisellä työ-otteella on mahdollisuus saavuttaa elämässä mitä vain, jos sitä on riittävästi ja se on määrätietoista. Kampaajan työn ohessa on mahdollisuus myös tehdä meikkejä, jos koet että sinulla on siihen paloa! 

Sinulle tarjoamme mahdollisuuden menestyä isosti alalla vahvasti nousevassa salongissa innovatiivisten ja trendikkäiden tuotteiden parissa! Työympäristön ja brändin tuottajana Eden on sanojensa takana seisova, reilu ja rehellinen, asiallinen, kunnioittava ja arvostava. Työporukkana olemme rentoja ja hyvällä huumorintajulla sekä huonoilla vitseillä kahvibreikeillä pääsee porukkaan nopeasti ja taatusti!

Jos tämä kolahti sinulle, Tositarkoituksella ja jaat kanssamme samat arvot, lähetä meille CV sähköpostiin: edenbeautynwellness@gmail.com

Harjoittelupaikat / Mentorointi

- KEVÄT/KESÄ 2024 Harjoittelupaikkoja ei tarjolla vastaavan ohjaajan poissaolon takia

- Mentoroinneista voi tiedustella ammattitutkintoihin (kosmetologi, koulutettu hieroja, yrittäjän ammattitutkinto) edensointurask@gmail.com

- Näyttötutkintojen vastaanottamisesta voi tiedustella edensointurask@gmail.com / edensarifalck@gmail.com

Yhteistyöt / Koulutukset

- Some yhteistyö ehdotuksia voi laittaa sähköpostin tai ig:n kautta. Emme huomioi maksullisia yhteistöitä, ainostaan markkinointi/sovittu alennus Edenin palveluista tai tuotteista.

- Uusille Eden Body Sugaring Consept salongeille -20% alekoodilla "JÄLLEENMYYNTI", ja ensimmäisen tilauksen yhteydessä saat sopimustilaajan jatkuvan keskittäjä- alekoodin.

- Haluatko tilata koulutuksen kosmetologin tai hierojan työhön, verkkoon tai paikanpäälle? Tutustu myös koulutuksiimme verkkokaupassa. Tiedustelut Ft Sointu Rask-Pekonen, edensointurask@gmail.com