Faceform Massage™️- verkkokurssi

Faceform Massage™️- verkkokurssi Täysin luonnollinen kasvojenkohotus asiakkaillesi, ilman kalliita kuluja! Verkkokoulutus on nyt vain klikkauksen päässä!

Faceform Massage™️ on syväkudoshieronta, jossa tavoitteena on palauttaa kudosten normaalia toimintaa, poistaa lihaskireyttä ja vapauttaa faskiakudoksen liikkuvuutta. Faceform Massage™️ on luonnollinen tapa kiinteyttää ja terävöittää kasvojen muotoa, sekä luoda terve ja luonnollinen glow kasvoille!

Faceform Massage™️- verkkokoulutus on tarkoitettu valmistuneille kosmetologeille ja koulutetuille hierojille. Huomioithan koulutusta osatessasi tämän seikan. Teoriaosuus ja tekniikat muodostavat laajan kokonaisuuden ja vaativat aiempaa pohjaosaamista. Jos opinnot ovat vielä kesken, mutta sinulla on aiemmin hankittua osaamista olethan ennen kurssin ostoa yhteydessä edensointurask@gmail.com. Kurssi suoritetaan täysin verkossa, ja jokainen omaan tahtiin. Kaikki kurssin osiot ovat heti saatavilla kun kirjaudut alustalle. Koulutus on 100%  Eden Beauty & Wellness Oy:n oma koulutus, jonka on kehittänyt fysioterapeutti & kosmetologi Sointu Rask-Pekonen.

Jos suoritat maksun Edenin verkkokaupan kautta eli klikkaat painikkeesta ostoskoriin kurssin, toimitamme tunnukset Faceform Massage™️- kurssiin sähköpostiisi 1-2 arkipäivän kuluessa. (Huom. loma-ajat) Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti tekemään oston alla näkyvän myyntilinkin kautta jossa saat automaationa heti tunnukset oston jälkeen.

VERKKOKURSSIALUSTAN MYYNTISIVUN LINKKI ALLA:

https://edensointurask.systeme.io/3c5c7a3c

299,00 €